Symposium

De VAS organiseert op de middag van 3 september 2022 een symposium. Wij nodigen u van harte uit om dit symposium bij te wonen. Wij zullen u verrassen met inspirerende sprekers, interessante stands en natuurlijk een hoge dosis nieuwe inspiratie voor uzelf. U kunt hier alvast meer informatie lezen over de sprekers die u tijdens het symposium kunnen inspireren.

Diner

Na afloop van het symposium wordt een compleet verzorgd drie gangen diner geserveerd in de Mensa. Het diner zal worden verzorgd door Vermaat, de vaste en vertrouwde partner van Nyenrode. Dieetwensen kunt u bij het reserveren van uw ticket doorgeven, zodat de chefs hier vantevoren rekening mee kunnen houden.

Na afloop van het diner is voor de aanwezigen nog tijd om even na te borrelen. Komt u ook naar het gala? Dan heeft u na het diner nog voldoende tijd om zichzelf om te kleden en op te frissen.

Gala

Wij zullen op de avond van 3 september 2022 ons lustrumfeest afsluiten met een gala met als thema gemaskerd bal. Hang uw mooiste smoking of jurk maar alvast klaar! Daarnaast is het mogelijk om uzelf te onderscheiden door een uniek masker uit te zoeken voor de avond. Voor eenieder die hier geen behoefte aan heeft, zal de organisatie voldoende maskers beschikbaar hebben om uit te delen voorafgaande aan het gala. Wij nodigen alle (alumni) accountancystudenten van Nyenrode van harte uit om hieraan deel te nemen.

Overnachten

Na afloop van het gala is het mogelijk om op het landgoed van Nyenrode te blijven overnachten. Wij hebben zowel 2-persoonskamers in het Campus Hotel als 1-persoonskamers in het Plesman Hotel tot onze beschikking. Mocht u interesse hebben in een overnachting kunt u in de ticketshop kiezen voor een ticket inclusief hotelovernachting.

Programma

Het programma voor het lustrum kunt u hier downloaden.

Vervoer / bereikbaarheid

Eigen vervoer
Nyenrode Business Universiteit bereikt u door op snelweg A2 de afslag Breukelen (nr. 5) te nemen. Volg de borden Breukelen. Na de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal neemt u de eerste afslag op de rotonde (rechtsaf). Vervolg deze weg tot u rechts het kasteel van Nyenrode ziet (Straatweg 25).

Openbaar vervoer
Neem vanaf station Utrecht Centraal bus 120 richting Amsterdam. Deze bus stopt voor het kasteel (halte Kasteel Nyenrode). Vanuit Amsterdam Centraal Station neemt u de trein naar station Breukelen. Daar kunt u overstappen op bus 120 richting Maarssen en Utrecht. Deze bus stopt voor het kasteel (halte Kasteel Nyenrode).

Houd mij op de hoogte!

Als u interesse heeft in het VAS Lustrum kunt u zich hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo blijft u als eerste op de hoogte van de belangrijkste aankondigen inzake het lustrum. Ook kunt u ons volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen omtrent het VAS Lustrum.

  
Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief en ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring.